Collarspace.com

onderdaantje

onderdaantje - photo 1
onderdaantje - photo 2
onderdaantje - photo 3
onderdaantje - photo 14

Friends:
painseekersalbert80CharismaGoldporcelantons
yellowcat10SlaafStevenLacedUpFemDommeMissHunyadiAberrance
bondagesubmaidGuenwhyvarTalaithaKinkySamyHessa
johan62aRubbernunMistressAnn40Marindatgjoginna
oralanalsubfootmaster1971BeautyLAlwaysgeilslaaf422
MistressBunneLadyManddyGehenna2john1344MrsSaMantha
MRjustme999gewilligeslaafgoddessJessica28AddictedMistressmrswendy55
princesspascalleDominaStephi3TheLadyAphroditePrincessAlliyahGrootEnStevig
scotbearuk
amr1111
mrinob
Prutske
PETRA70
OldschoolmasterN
Begformebitch
Sorry, only in Dutch! Gebruik mijn lijf om mijn ziel te breken! Dag Dominantie mensen (Mrs, Mr, TV, CD....) Ik ben het een verlegen onderdanige man, goed uiterlijk, HBO-niveau, blauw ogen en geschoren, ook intiem en onder mijn armen. Ik geniet van vernedering. Vernederende opdrachten voer ik met liefde en passie voor U uit. Ik lig graag als subje, slaafje of puppy aan Uw voeten. Laat me graag door U bespelen. Indien gewenst draag ik voor U een Jailhouse. Straf me als U dat nodig vindt, of omdat U er gewoon zin in heeft. Pijn is niet mijn ding. Ik doe dus alles om dat te voorkomen. Maar aan de andere kant wil ik graag voor U de pijn ondergaan. Wilt U mij leren daar van te gaan houden? Leert U mij dat ik de gelukkige ben om voor U te mogen lijden? Ik ben gek op een rollenspel, ageplay, mindplay enz... Ook kinky spelletjes maken me gek en een spannende "boswandeling" sla ik ook niet af! Veel mogelijk, alles bespreekbaar! Zie ook mijn Journaal onderdaantje nota bene: Een mooie relatie waarbij op frequente basis wordt gespeelt is misschien wel een utopie, maar ook die utopie begint wel bij een eerste date. Ik verplaats heel makkelijk, kom ook in Belgie. Afstand zal dus vaak voor mij geen probleem zijn. Ontvangen kan ik NOOIT. Foto's stuur ik U op verzoek naar Uw email.
7/16/2014 3:06:48 PM
Wie kan mij informeren over het gebruik van sounds? Wil het eens beleven in een veilige omgeving.
7/15/2014 1:13:43 PM
Was weer een dag om snel te vergeten. Voor niks naar een date!!
7/14/2014 1:59:16 PM
Sins kort ook in het bezit van een mooie zwart gelakte Jailhouse!!! Wie bewaart de sleutel ?
7/14/2014 1:58:59 PM
Sins kort ook in het bezit van een mooie zwart gelakte Jailhouse!!! Wie bewaart de sleutel ?
9/1/2012 1:57:04 PM

50 Tinten Grijs.....

 

Een heerlijk boek. Ik 1 ruk uitgelezen.. Wat een emotie.... het raakt me diep, herkenbaar, wenselijk.....

 

Precies wat ik wil, wat ik zoek...... die vernedering, een Domina die mij leert dat pijn heerlijk kan zijn. (ok, dat dat zo is wist ik al een beetje), die me opvoedt, die controle heeft over mijn doen en laten.....

 

JA, ik wil! 

 

 

7/1/2012 7:29:36 AM

Alweer wat langere tijd hier rondgekeken. Eerste indruk was wel goed. Maar nu denk ik alles wel gezien te hebben hier. Weinig interesse van een hoop mensen. En wederom helemaal vol met fakers. Ik schat dat 85% van de "dames" allemaal fake is.

 

En de 15 % die misscien echt is, die is weer commercieel!

Kortom, als mannelijke sub zal je hier geen oprechte spelpartner vinden, denk ik.

6/21/2012 12:36:42 PM

Ik vindt dit ook wel een mooie tekst:

Langs deze weg kom ik graag in contact met een kinky persoon. (M/V/TV/TG/CD of stel). U bent lief, zorgzaam en streng. U kunt (overdag) ontvangen en heeft zin en tijd om met mij te spelen. Ik zelf ben een onderdanige (verlegen)man van 51 jaar. Ik zie er goed uit. Ik heb een kort geschoren kop (niet kaal!), weeg 80 kg. en ben 179 cm. lang. Blauwe ogen. HBO niveau. Verder een normaal postuur. Ik houd er van om vernederd te worden. Ik voer graag vernederende opdrachten voor U uit.

 

Een paar voorbeelden:

- Ik sta in de hoek, naakt, of in mijn onderbroekje. U keurt mij, voelt in mijn broekje en schuift mijn broekje omlaag. Speelt met mijn piemel en met mijn tepels.

- Ik moet voor U staan en met mezelf spelen, klaarkomen is straf, over de knie of een naar klusje doen.

- Ik moet diep voorover buigen zodat u mij goed kunt bekijken. - Ik moet voor U kruipen, al of niet aan de lijn.

- U kijkt toe als ik een plasje moet doen, of U verbiedt het mij om te plassen! Of ik moet mezelf onderplassen?

 

Ach, U weet vast nog wel heel veel te bedenken, toch? Alles is bespreekbaar en ik houd wel van experimenteren. Ik houd niet van pijn! Natuurlijk kan ik best wel wat tikken voor mijn billen hebben, maar ik wil geen striemen of zo. Pik en ballen afbinden, verzwaren met gewichtjes en of knijpertjes vindt ik wel weer heel erg geil! Anaal ben ik niet veel gewent. Ik heb een kleine anus. Ik droom wel vaak van een klein plugje, maar grote voorwerpen gaat echt niet lukken. Dat wil ik ook echt niet. Ik heb er wel begrip voor als U mij wilt gaan trainen om mijn kleine anusje te vergroten. Maar dat is een proces waar tijd voor nodig is! Ik zoek dus een streng persoon die mijn wil opleiden, kneden en trainen tot zijn slaafje, teefje of wat voor een naam U het ook wilt geven. Misschien wilt U mij wel transformeren tot een zeer onderdanige travo? Poep, bloed en extremen wil ik niet. Pis is zeker bespreekbaar, maar ik drink het niet op! Ook buitenspelen is mogelijk, mits we anderen daar niet mee tot last zijn! Ik hoop dat deze oproep U nieuwsgierig heeft gemaakt. Ik hoop dat U mij wilt mailen en misschien wel eens wilt ontmoeten!


Meest nederige groet, 

onderdaantje

6/21/2012 4:40:11 AM
Ik ben nieuw hier! Wel even wennen, maar mijn eerste indruk is goed. Het lijkt wel een snoepwinkel.
tattooedkitten
 
 Age: 20
 La vista, Nebraska