Collarspace.com

daan1987
Hetero Male, 23, Amsterdam, Netherlands 
daan1987

Mijn naam is Daan. Ik ben een 23 jarige man uit Amsterdam. Ik zou mezelf omschrijven als een betrouwbare, gezellige, handige, doortastende man. Ik neem het leven serieus, en daarbij hoort ook serieus genieten: lekker lezen, films kijken, veel reizen, theaters bezoeken, hard feesten en genieten van zoveel mogelijk. Ik heb een voorliefde voor muziek luisteren en maken en een achtergrond als theatermaker. Momenteel neemt mijn studie aan de universiteit een groot deel van mijn tijd in, waardoor deze andere twee passies tijdelijk wat minder aandacht krijgen. En dan is er natuurlijk nog mijn passie voor bdsm, een goede manier om mijn natuurlijke dominantie een plaats te geven terwijl de ander daarvan geniet, in plaats van zich ergert. Ik heb een vanilla relatie van twee jaar achter de rug en weet nu zeker dat ik een meisje nodig heb dat tegen een stootje kan, en zich klein durft te laten zijn bij mij.

 

Daarom ben ik nu op zoek naar een subje. Waar dat precies heen gaat weet ik niet, het leven brengt wat het leven brengt. In de eerste instantie ben ik op zoek naar een leuke kennismaking, als het klikt een fijne nacht en als die bmentaal en fysiek). Als ik deze macht volledig voel ben ik in mijn element en ik zie graag in jouw ogen dat je me deze macht over jou wil geven. Ik wil je zien smeken, kruipen, hopen. Ik wil dat je van mij bent en mij je leven laat overnemen, al is het maar tijdelijk. Volledig klein en aan mijn voeten, kwetsbaar en afhankelijk, de ware plaats voor een subje. Mijn meisje, mijn sletje, mijn slavinnetje; of anders gezegd, MIJN meisje, MIJN sletje, MIJN slavinnetje.

Dat is de onderdanige kant, wat de lustige kant betreft kan je denken aan haren trekken, vastbinden, keihard neuken, anale grenzen verleggen etc. 

Username Gender Identity State
Country Sexuality Ethnicity Age Range
Max Weight Min Height They are seeking Willing to Relocate
Photos Only
Videos Only
Sort By Text Search
Users Online
Pic Vertical Line   Username Vertical Line Age Vertical Line     Location Vertical Line Last On
BoatBoundSub  BoatBoundSub 54 Florida now
SirLeonFL  SirLeonFL 59 Central, Florida now
sseman  sseman 60 Conway, New Hampshire now
karensmithbristol  karensmithbristol 48 Bristol, United Kingdom now
dilimiti  dilimiti 70 Buffalo new york, California now
katietslave  katietslave 42 Lincolnshire, United Kingdom now
azulgato21  azulgato21 36 Stpetersburg, Florida now
Dallas75219  Dallas75219 48 Dallas, Texas now
Copyright © 2024 Collarspace.com and VSpin.net  
You must be 18 or older to use this website


Dir | DMCA | Privacy | Attribution | 2257 | TOS

rachellove
 
 Age: 20
 Florence, Oregon