Collarspace.com

Slavenicky
 Couple, 24/32, Kortrijk, Belgium 

Description:

City:

Country:

Height:

Age:

Orientation:

Ethnicity:

Last Online:

  Couple

 Kortrijk

 Belgium

 5' 2" / 5' 10"

 24 / 32

 Pan / Hetero

 Caucasian/Caucasian

 01/29/23

Wij zijn een jong koppel van 25 (zij,sub) en 32 (hij,Dom). Samen hebben wij 2 kindjes van 4 en 3 jaar oud. We zijn ruim 5 jaar samen en zijn opzoek naar iets anders . Wij zoeken een leuke subswitch. Iemand die geen relatie heeft en die alles uit wil laten groeien tot eventueel met 3 samen te wonen. Dit natuurlijk niet vanaf dag 1. We zoeken een dame die binnen ons gezin past. Eerst eens afspreken en samen kletsten... tot leuke uitjes tot dingen binnen de slaapkamer... Dit hoeft natuurlijk ook niet vanaf dag 1, we moeten er met 3 klaar voor zijn en zo onze grenzen verleggen.

Vriendschappen worden niet aanvaard zonder eerst gepraat te hebben!!!

Ik kreeg interesse in bdsm toen ik een 18tal jaar oud was. Mijn zoektocht naar een goeie Meester was begonnen. De komende 3 jaren verliepen echter niet zonder tegenslagen. Zowel sociaal, fysiek als op BDSM vlak bleven de tegenslagen zich opstapelen.. Ik werd het huis uitgezet door mijn moeder, heb 2 zware rug operaties ondergaan. Enkele zogenaamde Dominanten die de situatie misbruikten.. Dit maakte het mij natuurlijk moeilijk om nog te geloven in een goeie, correcte en strenge Meester. Toch heb ik de zoektocht niet opgegeven... 5 jaar later leerde ik mijn MeesterGeliefde kennen. Hij was toen in een vanilla relatie wat de start natuurlijk niet makkelijk maakte. Hij heeft deze relatie opgegeven om resoluut voor BDSM en mij te gaan. Gedurende Zijn vanilla relatie had Hij enkele keren geprobeerd om te stoppen met BDSM. Toch was de drangnood zo groot dat dit geen succes geworden is. Na een vanilla relatie van 7 jaar, welliswaar met de nodige BDSM contacten tussendoor, heeft hij dan toch beslist om er een eind achter te zetten en volledig voor BDSM te gaan. We zijn dan ook onmiddelijk gaan samenwonen. Hij is bezig met BDSM sinds Zijn 18de. Ondertussen is mijn Meester 30 geworden... Ondertussen wonen we bijna 6 jaar samen...

Van mijn Meester
Om even terug te komen op het feit dat zogenaamde Dominanten de situatie misbruikten... Laat het duidelijk zijn voor alle andere Dominanten die dit lezen, ook als Dominant heb je plichten tegenover je subslavin. Voor little nikki ging hiermee dan ook een geheel nieuwe wereld open. Voorheen werd haar verboden om voor zichzelf te zorgen, werd ze gebruikt zonder rekening te houden met haar fysieke en mentale gezondheid... Als Dominant is het logisch dat je jouw subslavin verplicht haar lichaam in perfecte conditie te houden, maar ook dat alles wat bdsm is,aangepast is aan de fysieke en mentale staat van je onderdanige. Wanneer je onderdanige niet in een goede conditie verkeerd (mentaal of fysiek) zal ze dit dan ook niet volhouden, of tenminste een nefaste terugval betekenen.

Terwijl Ik nog een vanilla relatie had heb ik nikki dan ook geholpen en een knuffel nooit ver weg, ook al wist ze niet hoe ze hiermee moest omgaan in het begin. Knuffelen was ze immers nooit gewent gemaakt. Toen ze het in het verleden moeilijk had werd ze gewoon opzij gezet.

Een subslavin die niet jouw eigendom is zal je dan ook correct behandelen.
Je doet geen oneerbare voorstellen, je zal ze niet beledigen, kortom, slechts wanneer de onderdanige jouw eigendom is zal je deze ook zo behandelen.

SirrB
Username Gender Identity State
Country Sexuality Ethnicity Age Range
Max Weight Min Height They are seeking Willing to Relocate
Photos Only
Videos Only
Sort By Text Search
Users Online
Pic Vertical Line   Username Vertical Line Age Vertical Line     Location Vertical Line Last On
 Yddad1965 55 Indiana, Indiana now
Happytimesz  Happytimesz 36 Florida now
thecuckold4life  thecuckold4life 31 Oak Hill, West Virginia now
bulgarianslaves  bulgarianslaves 33 Sofia, Bulgaria now
couple49  couple49 70 York, United Kingdom now
DangerAhead  DangerAhead 50 MidiPyrenees, France now
 UpperEchelon 32 DMV, Virginia now
 maturedevoncoupl 60 Devon, United Kingdom now
Copyright © 2024 Collarspace.com and VSpin.net  
You must be 18 or older to use this website


Dir | DMCA | Privacy | Attribution | 2257 | TOS

tracyshoefet
 
 Age: 30
 Cumbria, United Kingdom